CuraPlus biedt haar diensten in samenwerking met Payned payrolling BTW vrijgesteld aan via Zorg+Leef

Bemiddeling via Zorg+Leef door CuraPlus


Zorg+Leef is een B.V. in het leven geroepen door Payned payrolling op verzoek van CuraPlus. Zorg+Leef heeft vrijstelling van de belastingdienst om zonder BTW te mogen factureren. Door deze unieke combinatie waarbij de verloning via Payned payrolling verloopt, de onderaanneemconstructie met onze klanten via Zorg+leef en de bemiddeling uiteraard door CuraPlus kunnen wij onze dienstverlening BTW vrijgesteld aanbieden!
Om deze manier van samenwerken op te zetten dient er een inleenovereenkomst te komen tussen Zorg+Leef en uw organisatie en een bemiddelings- of samenwerkingsovereenkomst tussen CuraPlus en uw organisatie.
Wij werken al enige tijd succesvol via Zorg+leef en zij hebben zelf ook enkele hospices als klant. Het bewijs is er dat het werkt en loopt!
Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via info@curaplus.nl en een kijkje nemen op de website van Zorg+Leef.

Bemiddeling via Payned payrolling door CuraPlus


Payned payrolling is een payrollbedrijf dat zich in de afgelopen decenia heeft bewezen als een koploper in Nederland in zijn branche. Ze zijn innovatief en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waar ze snel op anticiperen. Ze hebben het SNA keurmerk en zijn NEN4400-1 gecertificeerd. Voorheen hadden ze een eigen CAO, maar dat mag tegenwoordig niet meer, sindsdien volgen ze elke CAO waar medewerkers werkaam zijn.
Wij zijn met Payned payrolling gaan samenwerken in 2012 (daarvoor werkte we een ander payrollbedrijf) omdat wij met verschillende CAO's werken, niet als uitzendbureau willen werken omdat dan ervaren personeel moeilijk aan te trekken is, goede arbeidsvoorwaarden neer willen zetten voor onze medewerkers en ons zelf kunnen focussen op de kern van de onderneming. Payned is een zeer geschikte partner gebleken.
Om deze manier van samenwerken op te zetten dient er een inleenovereenkomst te komen tussen Payned payrolling en uw organisatie en een bemiddelings- of samenwerkingsovereenkomst tussen CuraPlus en uw organisatie.
Wij werken door de jaren heen met meer dan de helft van onze klanten op deze wijze zonder enige problemen. Het is een bewezen succesvolle constructie die ten alle tijden de letter van de wet volgt.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via info@curaplus.nl en een kijkje nemen op de website van Payned.

Bemiddeling via CuraPlus direct


Wij kunnen ook onze diensten rechtstreeks aanbieden.
Dan maken wij alsnog gebruik van Payned payrolling, maar wij doen de facturatie zelf en er hoeft geen inleenovereenkomst te komen met Payned payrolling of met Zorg+Leef.
Op deze wijze kunnen wij ten alle tijden diensten leveren, waarbij je altijd van ons minimaal mag verwachten dat wij medewerkers sturen waarbij het volgende is bevestigd:


  • Diploma (minimaal niveau 4, kan ook niveau 3 als dat klopt bij de vraag);
  • Certificaten (minimaal medicatie en fysieke weerbaarheid en eventuele andere);
  • VOG op naam van CuraPlus niet ouder dan 2 jaar;
  • Identificatiebewijs;
  • Oud werkgeververklaring en referentie;
  • Inschrijving SKJ en/ of BIG waar nodig;
  • Inschrijving brancheorganisatie (voor de WKKGZ) bij ZZP'ers;
  • Inschrijving KvK bij ZZP'ers;
  • Aansprakelijkheidsverzekering bij ZZP'ers.


Wij zullen nadat er voor het eerst door een organisatie gebruik is gemaakt van onze dienstverlening altijd het initiatief nemen om een voorstel samenwerkingsovereenkomst te zenden zodat onze bemiddeling met heldere afspraken kan worden vastgelegd.


Tony Bruggeman


Tony: "CuraPlus zet mij nu al meer dan 12 jaar in op werkplekken waar ik op een prettig wijze mijn professie kan uitoefenen. Het doet mij veel plezier als ik van een zorgorganisatie hoor dat ze CuraPlus zeer waarderen en de CuraPlussers op de werkvloer graag gezien zijn."